Test-1


 

(1)     Solve the sum: ? + 4 = 10

          A. 6                     B. 9                      C. 7                     D. 8

 

(2)    The addition of 4 + 10 =?

          A. 17                   B. 8                      C. 9                     D. 14

 

(3)    Addition: 6 + ? = 14

          A. 7                     B. 9                      C. 6                     D. 8

 

(4)    There are 9 pigeons and 37 parrots in a room. How many birds are there in the room?

          A. 46                   B. 50                   C. 48                   D. 19

parrot

 

(5)    Solve the sum: 7 + 2 =?

          A. 6                     B. 8                      C. 9                     D. 10

 

(6)    The addition of 9 + 5 =?

          A. 14                  B. 16                     C. 11                     D. 12

 

(7)    Addition: 10 + 2 + ? = 22

          A. 9                   B. 10                      C. 12                    D. 14

 

(8)    There are 17 cars and 13 trucks parked in a parking lot. How many vehicles are there in the parking lot?

          A. 15                 B. 20                   C. 25                    D. 30

car

(9)    Solve the sum: 1 + 3 = ?

          A. 4                   B. 6                      C. 5                     D. 2

 

(10)  The addition of 4 + 2 + 2 =?

          A. 10                  B. 8                      C. 5                     D. 6

 

(11)   Addition: 8 + ? + 1 = 13

          A. 4                     B. 6                      C. 3                     D. 10

 

(12)  Seema scored 7 points in first game and 21 points in second game. How many points did she score in two games?

          A. 24                  B. 26                   C. 27                    D. 28

 

(13)  Solve the sum: ? + 8 = 9

          A. 4                     B. 3                      C. 2                     D. 1

 

(14)  The addition of 10 + 3 = ?

          A. 14                  B. 12                     C. 11                    D. 13

 

(15)  Addition: 3 + 6 = ?

          A. 8                     B. 9                      C. 10                    D. 11

 

(16)  Rita had Rs.15 in her purse. Her mom gave her Rs.15 more. How much money does she have now?

          A. Rs.30             B. Rs.25              C. Rs.20             D. Rs.15

 

(17)  Solve the sum: 2 + 6 =?

          A. 7                     B. 8                      C. 9                     D. 11

 

(18)  The addition of 7 + 3 =?

          A. 7                     B. 10                    C. 9                     D. 11

 

(19)  Addition: ? + 9 = 14

          A. 4                     B. 6                      C. 5                     D. 7

 

(20) Sita scored 13 points in first game and 15 points in second game. How many points did she score in two games?

          A. 13                  B. 15                     C. 18                   D. 28

 

Answers

(1)-A; (2)-D; (3)-D; (4)-A; (5)-C; (6)-A; (7)-B; (8)-D; (9)-A; (10)-B; (11)-A; (12)-D; (13)-D; (14)-D; (15)-B; (16)-A; (17)-B; (18)-B; (19)-C; (20)-D