Addition, Subtraction of Decimal Worksheet-7

Addition, Subtraction of Decimal Worksheet-7

 

A. 12,462.8828                             B. 1,242,462.8828  

C. 1,212,462.8828                        D. 2,122,462.8832

 

  1. Subtract 695,753.629 from 980,355.984 and then further subtract 137,978.229 from the result. What is the final result?

A. 146,624.126                              B. 146,664.126

C. 156,624.126                              D. 146,624.109

 

  1. 60 × 12 ÷ 6 + 12 = ____

      A. 142                 B. 122                 C. 132                 D. 102

 

  1. Add 545.021 to 1,253.234 and then subtract 324.997 from the total. What is the result?

A. 1,473.258     B. 1,373.228     C. 73.258             D. 1,443.258

 

  1. The order in which the operations are to be operated is:

      A. MASD           B. DSMA           C. DASM           D. DMAS

 

  1. 1.3 × 2.4 – 1.82 = _____

      A. 2.3                  B. 1.3                  C. 3.1                  D. 2.1

 

  1. Add 6,645.451 to 16,876.34 and then subtract 3,434.9297 from the total. What is the result?

A. 20,086.8613                             B. 10,086.2213

C. 21,186.8613                              D. 21,186.11613

 

  1. 12 × 2 – 3 = ____

      A. 24                   B. 23                   C. 22                   D. 21

 

  1. Add 81,772.4531 to 54,931.3114 and then subtract 81,992.1042 from the total. What is the final result?

A. 54,341.4322                             B. 54,710.6708

C. 12,031.6603                             D. 54,711.6603

 

  1. 16 ÷ 8 + 4 × 2 = _____

      A. 2                     B. 8                      C. 10                   D. 12

 

  1. Subtract 65,772.4531 from 76,354.354 and then further subtract 1,992.042 from the result. What is the final result?

A. 8,589.8080                              B. 8,589.8589 

C. 8,080.8589                              D. 9,589.8599

 

  1. 30 × 8 ÷ 2 + 62 – 24 = _____

       A. 168                 B. 158                  C. 185                 D. 142

 

  1. Subtract 15,753.410 from 80,344.104 and then further subtract 13,662.013 from the result. What is the final result?

A. 50,388.601                                B. 57,488.321  

C. 50,911.681                                 D. 50,928.681

 

      A. 2(1/2)           B. 3(1/2)            C. 7(1/2)            D. 8(1/2)

 

Answer Key:

1. (c); 2. (a); 3. (c); 4. (a); 5. (d); 6. (b); 7. (a); 8. (d); 9. (d); 10. (c); 11. (b); 12. (b); 13. (d); 14. (c)