Prepositions Worksheet-14

Prepositions Worksheet-14

 

  1. When are you coming back ………….. England?

A. at                    B. In                    C. to                    D. on

 

  1. When I go to the cinema, I like to sit ………. the front row.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. I’m still ………….. bed.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. There wasn’t a cloud …………. the sky.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. In India we drive ……….. left hand side.

A. at                    B. in                    C. to                    D. on

 

  1. We stopped at a small village ………. the way to Jaipur.

A. at                    B. in                    C. to                    D. on

 

  1. Write your name ………… the top of the page.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. My house is …………. the end of the street.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. I was sitting …………. the back of the car when we crashed.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. The garden is ………….. the back of the house.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. Let’s sit …………… the front.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. We were …………. the back, so we couldn’t see very well.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. I wrote ………… the back of the photograph.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. I arrived ………… Victoria Station at 7.30.    

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. We were waiting ……… the far end of the room.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. We last met ………….. the conference in India.    

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. There were very few people ………. Jaya's party.

A. at                    B. in                    C. Into                D. on

 

  1. I poured the beer ……… a tankard.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. Thieves broke ……….. my house.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. It's difficult to get ……….. a university nowadays.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

Answer Key:

  1. C

  2. B

  3. B

  4. B

  5. D

  6. D

  7. A

  8. A

  9. B

  10. A

  11. A

  12. A

  13. D

  14. A

  15. A

  16. A

  17. A

  18. C

  19. C

  20. C