Prepositions Worksheet-15

Prepositions Worksheet-15

 

  1. We can walk or go ………… foot.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. We can cycle or go ………….. a bicycle.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. “Goodbye,” she said as they reached …………..the door.

A. at                                                 B. in

C. into                                             D. Nothing is required

 

  1. They arrived ………… India.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. I arrived …….. the hotel.

A. at                    B. in                    C. into                 D. on

 

  1. He got to the station just ……….. time for his train.

A. on                   B. in                    C. at                    D. In good

 

  1. I want to get …………… Jaipur before dark.

A. to                    B. in                    C. at                    D. into

 

  1. They reached ……….the top of the mountain before sunrise.

A. on                                                B. in

C. at                                                 D. Nothing is required

 

  1. What time does the train get ………….?

A. in                    B. Into                C. on                   D. at

 

  1. It took us an hour to get……. home.

A. to                                                 B. at

C. by                                                          D. Nothing is required

 

  1. She returned ………. her parent's home.

A. to                                                 B. at

C. by                                                          D. Nothing is required

 

  1. I've lost my keys! How are we going to get ………. that flat.

A. into                 B. to                    C. on                   D. from

 

  1. The house is ………….. fire! We had better get out!

A. in                    B. on                   C. at                    D. to

 

  1. Go along the Strand till you see the shop…………. your right

A. in                    B. into                 C. at                    D. on

 

  1. Turn right ……….. Fleet Street.

A. in                    B. into                 C. at                    D. on

 

  1. You will find the bank ………… your left halfway down the street.

A. at                    B. on                   C. in                    D. into

 

  1. When you come out of the station you will find the bank ……………. you.

A. across                                         B. opposite

C. before                                         D. At front of

 

  1. Get ……… at the station and walk on  till you come to a pan parlour.

A. in                    B. out                  C. of                    D. on

 

  1. Get off (the bus) and walk back ………. you come to some traffic lights.

A. at                                                 B. till

C. when                                           D. None of these

 

Answer Key:

  1. D

  2. D

  3. D

  4. B

  5. A

  6. B

  7. A

  8. D

  9. A

  10. D

  11. A

  12. A

  13. B

  14. D

  15. B

  16. B

  17. B

  18. B

  19. B