Simple Present Tense-Worksheet-13

Simple Present Tenses Worksheet-13

 

  1. Fill in the blank/s using verbs in present tense

       Pavna is married but she _____ a ring.

(A) don’t wear                                 (B) don’t wears  

(C) doesn’t wear                              (D) doesn’t wears

 

  1. Fill in the blank/s using verbs in present tense

       She _____ much about politics but she _____ interest in it.

(A) knows-doesn’t have                  (B) know-doesn’t have

(C) knows-don’t have                      (D) know-don’t have

 

  1. Fill in the blank/s using verbs in present tense

       It’s an expensive hotel. It ______ much to stay there.

(A) cost                (B) costs               (C) has cost         (D) costed

 

  1. Fill in the blank/s using verbs in present tense

       Anupam____ near to our house but we ______ him very often.

(A) live-don’t see                             (B) lives-don’t see

(C) lives-doesn’t see                        (D) live-doesn’t see

 

  1. Fill in the blank/s using verbs in present tense

       She _____ well but she______ very often.

(A) cooks-don’t cook                       (B) cooks-doesn’t cook

(C) cooks-don’t cooks                     (D) cook-doesn’t cook

 

  1. Fill in the blank/s using verbs in present tense

       I ______ my job. It’s very boring.

(A) no like                                         (B) don’t like      

(C) doesn’t like                                 (D) doesn’t likes

 

  1. Fill in the blank/s using verbs in present tense

       ‘Where’s Manisha?’ ‘I’m sorry. I_______.’

(A) no know                                     (B) don’t knows

(C) doesn’t know                             (D) don’t know

 

  1. Fill in the blank/s using verbs in present tense

       Amy is a very quiet person. She______ very much.

(A) Doesn’t talks                              (B) Don’t talk

(C) Doesn’t talk                                (D) Don’t talks

 

  1. Fill in the blank/s using verbs in present tense

       Banku______ tea.

(A) don’t drink                                 (B) doesn’t drinks

(C) don’t drinks                               (D) doesn’t drink

 

  1. Fill in the blank/s using verbs in present tense

       It’s not true! I ______ it!

(A) don’t believe                              (B) doesn’t believe

(C) didn’t believe                             (D) has not believed

 

  1. Fill in the blank/s using verbs in present tense

       That‘s a very beautiful picture. She ______ it very much.

(A) like                 (B) likes                (C) liked               (D) does like

 

  1. Fill in the blank/s using verbs in present tense

       We are vegetarian. We______ meat.

(A) didn’t eat       (B) don’t eats      (C) don’t eat        (D) doesn’t eat

 

Answer Key:

(11)-(C); (12)-(A); (13)-(B); (14)-(B); (15)-(B); (16)-(B); (17)-(D); (18)-(C); (19)-(D); (20)-(A); (21)-(B); (22)-(C)