Prepositions Worksheet-11

Prepositions Worksheet-11

 

  1. We have to be at the stadium ………… 2.30. We can’t leave before that time. 

A. until               B. on                   C. in                    D. by

 

  1. She learned German …………. the age of 16. (Then she stopped learning it.)

A. until               B. On                  C. in                    D. by

 

  1. You mustn't open your presents …………. your birthday.

A. to                    B. by                   C. from               D. until

 

  1. We have to be at the stadium ………..2.30. (That's when the competition starts.)

A. to                    B. by                   C. from               D. till

 

  1. She learned English ……….. the age of 16. (She could speak it fluently when she reached that age.)

A. To                   B. By                   C. From             D. Till

 

  1. Please be at home ………… 8.00 p.m.

A. To                   B. By                   C. From             D. Till

 

  1. ……… the end of this year my study will have finished.

A. To                   B. By                   C. From             D. Till

 

  1. I sent the letter to them today, so they should receive it ………… Monday.

A. To                   B. By                   C. From             D. Till

 

  1. We’d better hurry. We have to be home ……………5 o’clock.

A. To                   B. By                   C. From             D. Till

 

  1. Where is Anu? She should be here ……… now.

A. To                   B. By                   C. From             D. Till

 

  1. We'll stay here ………….. it stops raining.

A. To                   B. By                   C. From             D. Till

 

  1. Go on …………… you come to the level crossing.

A. To                   B. By                   C. From             D. Till

 

  1. Go on ……. the level crossing.

A. To                   B. By                   C. From             D. Till

 

  1. Arun will be away ……….. Monday.

A. Till                  B. By                   C. From             D. When

 

  1. Arun will be back …….. Monday.

A. Till                  B. By                   C. From             D. When

 

  1. I will be working ……… 11 : 30. I can’t leave before that time.

A. Until              B. By                   C. From             D. When

 

  1. I’ll have finished my work ………… 11 : 30.

A. Till                  B. By                   C. From             D. When

 

  1. It’s too late to go to bank now. ……… the time we get there, it will be closed.

A. Till                  B. By                   C. From             D. When

 

  1. Hurry up ! …………the time we get to cinema, the film will already have started.

A. Till                  B. By                   C. From             D. When

 

  1. Karan’s car broke down on the way to the party last night. ……….the time he arrived, most of the guests had left.

A. Till                  B. By                   C. From             D. When

 

Answer Key:

  1. A

  2. A

  3. D

  4. B

  5. B

  6. B

  7. B

  8. B

  9. B

  10. B

  11. D

  12. D

  13. A

  14. A

  15. B

  16. A

  17. B

  18. B

  19. B

  20. B