Prepositions Worksheet-7

Prepositions Worksheet-7

 

  1. The train will leave _______ a few minutes.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. She will be back _______ a week.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. She’ll be here ______ a moment.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. They are getting married _______ six months time.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. I learnt to drive ________ four weeks.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. Jay's in Mumbai ______ the moment.    

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. I'll be with you _______ a moment.      

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. We're meeting again ______ Friday.

A. in                                                 B. on

C. at                                                 D. Nothing is required

 

  1. It's her birthday ______  the 21 st.

A. in                                                 B. on

C. at                                                 D. Nothing is required

 

  1. I get paid _______ the last day of the month.    

A. in                                                 B. on

C. at                                                 D. Nothing is required

 

  1. I've got a meeting ______  Monday morning.

A. in                                                 B. on

C. at                                                 D. Nothing is required

 

  1. I’ll see you________ Friday morning.

A. in                                                 B. on

C. at                                                 D. Nothing is required

 

  1. I'll do it _______ the morning.

A. in                                                 B. on

C. at                                                 D. Nothing is required

 

  1. He hasn't been here ________ all morning.

A. in                                                 B. on

C. at                                                 D. Nothing is required

 

  1. I'll see you again ________ Friday.

A. in                                                 B. on

C. at                                                 D. Nothing is required

 

  1. I'm going to Mumbai _______ next Friday.

A. in                                                 B. on

C. at                                                 D. Nothing is required

 

  1. I’ll see you ______ next Friday.

A. in                                                 B. on

C. at                                                 D. Nothing is required

 

  1. They got married _______ last March.

A. in                                                 B. on

C. at                                                 D. Nothing is required

 

  1. I saw her_______ last Friday.

A. in                                                 B. on

C. at                                                 D. Nothing is required

 

  1. I watched TV _______ yesterday evening.

A. in                                                 B. on

C. at                                                 D. Nothing is required

 

Answer Key:

  1. B

  2. B

  3. B

  4. B

  5. B

  6. C

  7. B

  8. B

  9. B

  10. B

  11. B

  12. B

  13. A

  14. D

  15. B

  16. D

  17. D

  18. D

  19. D

  20. D