Counting-Test-1


 

(1)     Put these numbers in correct order.

          10, 8, 7, 9

          A. 7, 8, 9, 10      B. 10, 7, 8, 9       C. 7, 9, 8, 10      D. 8, 10, 7, 9

 

(2)    How many triangles are there in the picture?

Counting

          A. 12                  B. 14                     C. 15                    D. 10

 

(3)    Put these numbers in correct order.

          10, 12, 9, 8, 11

          A. 8, 9, 10, 11, 12                         B. 10, 11, 12, 8, 9

          C. 12, 11, 8, 9, 10                         D. 8, 9, 11, 12, 10

 

(4)    How many squares are there in the picture?

Counting

          A. 12                 B. 10                 C. 9                     D. 13

 

(5)    Put these numbers in correct order.

          5, 2, 4, 3

          A. 5, 3, 4, 2      B. 2, 4, 3, 5       C. 4, 3, 5, 2        D. 2, 3, 4, 5

 

(6)    How many cameras are there in the picture?

Counting

          A. 16               B. 18                C. 12                    D. 10

 

(7)    Put these numbers in correct order.

          12, 11, 9, 10, 13

          A. 9, 10, 13, 12, 11                B. 12, 11, 9, 10, 13

          C. 9, 10, 11, 12, 13                D. 12, 9, 10, 11, 13

 

(8)    How many hearts are there in the picture?

Counting

          A. 12                    B. 13                     C. 7                     D. 9

 

(9)    Put these numbers in correct order.

          20, 21, 18, 19

          A. 20, 19, 21, 18                             B. 20, 18, 19, 21

          C. 20, 18, 21, 19                             D. 18, 19, 20, 21

 

(10)  How many rings are there in the picture?

Counting

          A. 22                   B. 27                   C. 23                   D. 31

 

(11)   Put these numbers in correct order.

          13, 10, 12, 11

          A. 13, 10, 11, 12                           B. 13, 10, 12, 11

          C. 10, 13, 12, 11                           D. 10, 11, 12, 13

 

(12)  How many red circles are there in the picture?

          A. 10               B. 11                  C. 13                    D. 12

 

(13)  Put these numbers in correct order.

          19, 18, 16, 17

          A. 16, 17, 18, 19                     B. 17, 16, 18, 19

          C. 17, 16, 19, 18                      D. 19, 18, 16, 17

 

(14)  How many triangles are there in the picture?

Counting

          A. 11                      B. 15                        C. 17                    D. 16

 

(15)  Put these numbers in correct order.

          12, 11, 10, 9

          A. 11, 12, 9, 10                                    B. 9, 11, 12, 10

          C. 9, 11, 10, 12                                    D. 9, 10, 11, 12

 

(16)  How many blue circles are there in the picture?

Counting

          A. 16                    B. 17                     C. 14                    D. 15

 

(17)  Put these numbers in correct order.

          8, 9, 6, 7

          A. 8, 9, 6, 7        B. 6, 7, 8, 9          C. 8, 7, 6, 9           D. 6, 7, 9, 8

 

(18)  How many red balloons are there in the picture?

Counting

          A. 10                    B. 11                     C. 12                    D. 13

 

(19)  Put these numbers in correct order.

          13, 15, 14, 11, 12

          A. 11, 12, 13, 14, 15                        B. 13, 15, 14, 11, 12

          C. 13, 15, 11, 14, 12                         D. 11, 15, 14, 13, 12

 

(20) How many diamonds are there in the picture?

Counting

          A. 14                    B. 15                     C. 16                    D. 12

 

Answers:

(1)-A; (2)-B; (3)-A; (4)-B; (5)-D; (6)-C; (7)-C; (8)-D; (9)-D; (10)-A; (11)-D; (12)-D; (13)-A; (14)-C; (15)-D; (16)-D; (17)-B; (18)-D; (19)-A; (20)-A