English Olympiad Grade 4 Pronouns Test-2


pronoun worksheets sentences

Pronouns Worksheet-2

 

  1. Replace the noun in bracket with a CORRECT object pronoun.

All of (Karina, Meena, Ravina and I) are going to the movie on Saturday.

A. we                   B. them              C. us                    D. ours

 

  1. Fill in the blanks with a CORRECT object pronoun.

It is up to _____ to decide whether to drive today or next week.

A. we                   B. yours              C. us                    D. our

Click here for 4th grade english verbs practice tests and worksheets

  1. Choose the correct possessive noun to fill in the blank.

All the ______ cars have a guest slip on them.

A. guest's           B. guests'           C. guests's         D. guest

 

  1. Choose the correct possessive noun to fill in the blank.

The ________ uniforms were red and white.

A. performer's                               B. performers's

C. performers                                D. performers'

 

  1. Fill in the blanks with CORRECT possessive pronouns.

This luggage belongs to Mr. and Mrs. Mehendru, it's ______.

A. theirs             B. they                C. them              D. that

 

  1. Fill in the blanks with CORRECT possessive pronouns.

The farmhouse belongs to me and my wife, it's _______.

A. us                    B. ourselves       C. we                   D. ours

 

  1. Identify the nouns referred by the underlined pronouns in the following sentences.

Jay sent an invitation to Amit and Anish. They happily accepted it.

A. Amit and Anish                        B. Amit and Jay

C. invitation                                   D. Jay

 

  1. Identify the nouns referred by the underlined pronouns in the following sentences.

The girl who won the competition studied in Japan.

A. competition                              B. Japan

C. girl                                             D. won

 

  1. Identify the pronoun in the following sentence.

The students finished their project on time.

A. their               B. project           C. finished         D. time

 

  1. Which of the following is an object pronoun?

A. They               B. Me                  C. We                  D. Yours

 

  1. Replace the underlined word with a CORRECT pronoun.

Mrs. Bhatt asked the students to stand in a line.

A. they                B. her                  C. them              D. their

 

  1. Which sentence is CORRECT?

A. Joya and me went shopping.

B. Amy, Sarita and I went shopping.

C. I saw Nandini and he together yesterday.

D. Panini tells our friends to write to we.

 

Answer Keys:

1. C; 2. C; 3. B; 4. D; 5. A; 6. D; 7. A; 8. C; 9. A; 10. B; 11. C; 12. B