 Multiplication Worksheet-13

1. Multiply 985 by 8. The answer is the same as_____.

A. 788 + 10 + 8                             B. 700 + 80 + 8

C. 7000 + 80 + 8                          D. 7000 + 800 + 80

1. Tosh, Harish, and Shrey are working on their lawns. Tosh worked for 2 hours, Harish worked for 115 minutes, and Shrey worked for 125 minutes. Who spent the most amount of time on the lawn?

A. Tosh               B. Harish           C. Shrey              D. All took same time

1. A store was selling one goody bag for Rs.2.50. Mrs. Malhotra needed to buy 10 goody bags for Nitin's birthday party. How much will she have to pay?

A. Rs.15              B. Rs.20             C. Rs.25             D. Rs.18.50

1. What is (275 × 8) ?

A. (170 × 8) + (5 × 8)                  B. (270 × 5) + (5 × 8)

C. (270 × 5) + (50 × 8)               D. (270 × 8) + (5 × 8)

1. Krisha, Jatin, and Vindu are planting Tulips in their gardens. Krisha made 4 rows and planted 4 plants in each row, Jatin made 3 rows and planted 5 plants in each row, and Vindu made 5 rows and planted 3 plants in each row. Who planted maximum number of plants?

A. Krisha           B. Jatin               C. Vindu             D. Krisha and Vindu

1. A. 369                 B. 379                 C. 459                 D. 399

1. 7990 × 0 = _____

A. 7,990             B. 1                      C. 0                     D. None of these

1. There are 7 days in a week. How many days will there be in 3 weeks?

A. 14                    B. 30                   C. 21                    D. 28

1. There are 5 queues. If there are 4 people in each queue, then how many people are there altogether? A. 8                     B. 12                    C. 16                    D. 20

1. The product of two numbers is 21. One of the numbers is 21. What is the other number?

A. 3                     B. 7                      C. 0                     D. 1

1. Write a multiplication sentence for the following figures? A. 7 × 3 = 21                                  B. 7 + 3 = 10

C. 7 × 10 = 70                                D. 3 + 3 + 3 = 9

1. There were 21 students in Mrs. Verma's class. If each student donated Rs.5 for Children's Welfare Program, how much money did the class donate altogether?

A. Rs.100           B. Rs.105           C. Rs.26             D. Rs.110 