Test-4


Bar chart and Tables worksheets for kids

  1. List the vegetables in order from the most popular to the least popular.

maths free printables

          A. broccoli, peas, carrot, spinach

          B. spinach, carrot, peas, broccoli

          C. broccoli, peas, spinach, carrot

          D. peas, broccoli, carrot, spinach

 

  1. The table below shows drinks preferences by Raju, Suraj, Dilip, Vikram and Suvam. See the table to answer this question. Who likes grape juice?

maths for class 2 kids

          A. Suvam and Vikram                 B. Suraj and Suvam

          C. Raju and Vikram                     D. Raju and Suraj

 

  1. How many children chose banana as their favorite fruit?
class ii worksheets for maths

          A. 9                     B. 13                    C. 5                      D. 8

 

  1. How many children chose peach as their favorite fruit?
maths for class ii kids

          A. 9                     B. 13                    C. 5                      D. 10

 

  1. How many more children choose apple as their favorite fruit than choose pear?
kids maths worksheets

          A. 4                     B. 3                     C. 5                      D. 6

 

  1. A factory conducted a survey among its workers to know about their favorite lunch choice. How many workers responded to the survey?
math free printable

          A. 20                   B. 25                  C. 35                   D. 34

 

  1. Mrs. Gupta's fourth-grade class was asked to name the subject they liked most. The following table shows the data of the survey. How many students choose either science or art as their favorite subject?

math practice tests

          A. 12                    B. 30                 C. 25                   D. 18

 

  1. Mrs. Gupta's fourth-grade class was asked to name the subject they liked most. The following table shows the data of the survey. What is the most liked subject among students?

2nd class maths quiz

          A. Mathematics                           B. Science

          C. Art                                            D. Social Study

 

  1. Mrs. Gupta's fourth-grade class was asked to name the subject they liked most. The following table shows the data of the survey. How many more people choose history than choose math as their favorite subject?

grade 2 maths practice tests

          A. 15                    B. 7                      C. 5                      D. 6

 

  1. Mrs. Gupta's fourth-grade class was asked to name the subject they liked most. The following table shows the data of the survey. What is the least favorite subject?

grade 2 maths practice tests

          A. Math              B. Science            C. History           D. Art

 

  1. Mrs. Gupta's fourth-grade class was asked to name the subject they liked most. The following table shows the data of the survey. How many students liked either math or science?

grade 2 maths practice tests

 

          A. 24                   B. 21                    C. 33                   D. 22

  1. See the bar chart to answer this question. How many students choose art as their favorite subject?

maths

          A. 4                     B. 10                    C. 6                     D. 8

 

Answers

(1)–A; (2)–B; (3)–B; (4)–D; (5)–A; (6)–C; (7)–B; (8)–C; (9)–D; (10)–A; (11)–B; (12)–D