Test-4


 

(1)     Which number sentence is NOT CORRECT?

          A. 14 – 5 = 9     B. 16 – 6 = 10     C. 13 – 4 = 8     D. 14 – 7 = 7

 

(2)    Select the correct answer.

math worksheets for subtraction         

          A. 4                     B. 5                      C. 3                     D. 2

(3)    Jay is 8 years old. Kamal is 7 years older than Jay. How old is Kamal?

          A. 15 years         B. 12 years         C. 16 years         D. 14 years

 

(4)    Select the correct answer.

class 1 math worksheets for subtraction

          A. 5                      B. 6                     C. 7                      D. 4

 

(5)    15 children were riding on a bus. Five children got off the bus at the first stop. How many children were left on the bus?

          A. 12                    B. 20                   C. 10                   D. 9

 

(6)    Select the correct answer.

Free worksheets for subtraction

          A. 3                     B. 4                     C. 5                      D. 6

(7)    How much more liquid is there in the taller container?

Free printables

          A. 32 Liter         B. 21 Liter          C. 22 Liter         D. 12 Liter

(8)    Select the correct answer.

kids maths worksheets

          A. 4                     B. 2                     C. 3                     D. 6

 

(9)    Solve the sum: 47 – 32 = _____

          A. 15                    B. 12                    C. 10                   D. 20

 

(10)  Select the correct answer.

worksheets for class 1

          A. 7                      B. 8                     C. 5                      D. 6

 

(11)   Bike 2 is 45 inches long and Bike 1 is 30 inches long. How much longer is the Bike 2?

Free math worksheets for class 1

          A. 10 inches       B. 15 inches       C. 12                    D. 20

 

(12)  Select the correct answer.

Free worksheets for kids

          A. 4                     B. 3                     C. 5                      D. 6

 

(13)  Ambika had 35 candies. She gave 25 candies to her friend. How many candies does she have now?

          A. 12                    B. 43                   C. 10                   D. 15

 

(14)  Select the correct answer.

Free math worksheets for kids

          A. 4                     B. 5                      C. 7                      D. 9

 

(15)  Solve the sum: 50 – 25 = ?

          A. 30                   B. 20                   C. 35                   D. 25

 

(16)  Select the correct answer.

Free math subtraction worksheets for kids

          A. 3                     B. 2                     C. 4                     D. 1

 

(17)  38 kids joined the music class. 14 kids left after first week. How many kids are there in the music class now?

          A. 23                   B. 24                   C. 11                    D. 18

 

(18)  Select the correct answer.

Free subtraction worksheets for 1st class

          A. 4                     B. 6                     C. 5                      D. 7

(19)  Karan made Rs.30 yesterday. He made Rs.10 less today. How much money did he make today?

          A. Rs.18             B. Rs.30                      C. Rs.15              D. Rs.20

 

(20) Select the correct answer.

math free worksheets for 1st class

          A. 5                      B. 7                      C. 6                     D. 8

 

Answers

(1)–C; (2)–A; (3)–A; (4)–B; (5)–C; (6)–B; (7)–C; (8)–C; (9)–A; (10)–D; (11)–B; (12)–A; (13)–C; (14)–B; (15)–D; (16)–B; (17)–B; (18)–C; (19)–D; (20)–D