English Olympiad Grade 4 Pronouns Test-5


Pronouns Worksheet-5
 

  1. Fill in the blanks with a CORRECT object pronoun.

Jacky forgot to give _____ the Mash Potato Recipe.
A. my                  B. me                  C. mine              D. myself
 

  1. Fill in the blanks with a CORRECT object pronoun.

Iman and Arman promised to meet _____ at the Pizza Hut.
A. hers               B. us                    C. we                  D. ours
 

  1. Choose the correct possessive noun to fill in the blank.

I borrowed my ______ costume for the party.
A. friends'          B. friend's           C. friends's        D. friendes'
Try more english grammar practice tests

  1. Choose the correct possessive noun to fill in the blank.

The _______ ear had some infection.
A. puppy's         B. puppys          C. puppys's        D. puppy
 

  1. Fill in the blanks with CORRECT possessive pronouns.

Dad said to Vicky, "it belongs to you, it's _______."
A. your               B. yours              C. my                  D. you
 

  1. Fill in the blanks with CORRECT possessive pronouns.

This pen belongs to me, it's ______.
A. my                  B. I                       C. mine              D. me
 

  1. Identify the nouns referred by the underlined pronouns in the following sentences.

The dress that Kali bought has a stain on the collar.
A. Kali                B. dress              C. collar             D. stain
 

  1. Identify the nouns referred by the underlined pronouns in the following sentences.

Tony and Manu said to the cop, "the car parked behind the store is ours."
A. cop                                              B. car
C. Tony and cop                            D. Tony and Manu
 

  1. Which of the following is a subject pronoun?

A. I                      B. She                 C. They               D. All of these
 

  1. Identify the type of pronoun underlined in the following sentence.

Bill lends money to her.
A. Subject Pronoun                      B. Object Pronoun
C. Possessive pronoun                 D. None of these
 

  1. Replace the underlined word with a CORRECT pronoun.

Mom dropped Karina and Karan to the music class.
A. them              B. her                  C. their               D. you
 

  1. Fill in the blank with a CORRECT pronoun.

Amy called Jayant to tell _______ the good news.
A. her                  B. she                  C. hers                D. it
 
Answer Keys:
1. B; 2. B; 3. B; 4. A; 5. B; 6. C; 7. B; 8. D; 9. D; 10. B; 11. A; 12. A