Test-7


 

(1)     Select the correct answer.

         Addition

          A. 9                     B. 10                    C. 11                    D. 12

(2)    Solve the sum: 7 + 11 +12 =?

          A. 30                   B. 15                    C. 11                    D. 16

 

(3)    How far is the "Grocery Store" from the "Salon"?

Addition

          A. 14 Km            B. 15 Km            C. 16 Km             D. 17 Km

 

(4)    Rahul takes time to get ready:

          Brushing Teeth = 6 minutes

          Taking Shower = 9 minutes

          Total time taken =?

          A. 18 minutes    B. 19 minutes     C. 15 minutes    D. 17 minutes

 

(5)    A large truck has 18 wheels. Another smaller truck has 14 wheels. How

          many wheels total are there in the two trucks?

          A. 22                   B. 42                   C. 12                    D. 32

 

(6)    Solve the sum: ? + 5 = 7

          A. 2                     B. 4                      C. 6                      D. 8

 

(7)    Tarun scored 44 points in first game and 7 points in second game. How many points did he score in two games?

          A. 49                   B. 51                    C. 39                   D. 48

 

(8)    My first suitcase weighs 20 kg and second suitcase weighs 15 kg. What is the total weight of my luggage?

          A. 35 kg.             B. 25 kg.             C. 45 kg.             D. 55 kg.

 

(9)    There are 15 boys and 17 girls in a class. How many students are there in the class?

          A. 33                   B. 24                   C. 45                   D. 32

 

(10)  Solve the sum: ? + 7 = 10

          A. 5                      B. 3                     C. 9                     D. 7

 

(11)   Select the correct answer.

         Addition

          A. 7                      B. 8                     C. 9                     D. 10

 

(12)  Solve the sum: 5 +? = 15

          A. 10                   B. 8                     C. 12                    D. 6

 

(13)  Select the correct answer.

         Addition

          A. 8                     B. 9                     C. 10                   D. 7

 

(14)  Solve the sum: 6 +? = 15

          A. 7                      B. 9                     C. 8                     D. 10

 

(15)  Select the correct answer.

         Addition

          A. 11                    B. 12                  C. 13                    D. 10

 

(16)  Solve the sum: ? + 3 = 13

          A. 8                     B. 9                     C. 10                   D. 11

 

(17)  Which is CORRECT?

          A. 15 + 11 = 27                              B. 18 + 10 = 38

          C. 32 + 14 = 46                             D. 40 + 11 = 52

 

(18)  Solve the sum: 5 + 1 + 1 =?

          A. 7                      B. 10                  C. 16                    D. 13

 

(19)  Which of the following number is 11 more than 15?

          A. 25                   B. 27                   C. 28                   D. 26

 

(20) Solve the sum: 6 + 1 + 1 =?

          A. 6                     B. 8                     C. 9                     D. 10

 

Answers

(1)-A; (2)-A; (3)-C; (4)-C; (5)-D; (6)-A; (7)-B; (8)-A; (9)-D; (10)-B; (11)-B; (12)-A; (13)-A; (14)-B; (15)-A; (16)-C; (17)-C; (18)-A; (19)-D; (20)-B