English Olympiad Grade 3 Test-8


English Grammar Worksheet-8

 

  1. I am long and orange. I grow under the ground.

A. Apple             B. Banana          C. Tree               D. Carrot

 

  1. Every bike has two.

A. Wheel            B. White             C. Wide              D. Wax

 

  1. I can be short or long, straight or curly and I am on your head.

A. Here               B. Hair               C. Stair               D. Napkin

Try more english worksheets

  1. I ride on your back. I carry things for you. I go to school with you everyday.

A. Hose              B. School bus    C. Backpack      D. Road

 

  1. Jaya loves playing with dolls. Mom bought her a doll.

Jaya is _____.

A. sad                 B. hungry           C. happy            D. sleepy

 

  1. Jay and Tinu play together at recess everyday. Toni didn't come to school today.

Jay is _____

A. happy            B. mad               C. silly                D. sad

 

  1. Pankti finished her drawing. Her brother Tony spilled water on it.

Pankti is _____

A. happy            B. angry             C. sleepy            D. excited

 

  1. Laila loves babies. Her aunt Alka is coming to visit them with her baby.

Laila is _____

A. excited           B. sad                 C. angry             D. hungry

 

  1. Kittu didn't eat enough for breakfast this morning. She can't wait for the lunch break.

Kittu is ______

A. happy            B. excited           C. hungry           D. angry

 

  1. Mr. Verma looks tired. He yawns and looks at the clock.

Mr. Verma is ______

A. mad               B. sad                 C. silly                D. sleepy

 

  1. Sonu got her report card today. She made all A's.

Sonu is _____

A. sleepy            B. hungry           C. mad               D. happy

 

  1. Raju loves his toy airplane. The airplane fell on the floor and broke.

Raju is ______

A. sad                 B. excited           C. sleepy            D. happy

 

  1. We are going to Australia for summer vacation. I have never visited any other I am _______country before.

A. angry                                         B. excited

C. disappointed                             D. silly

 

  1. The drive was very long. We arrived late at night.

We were ______

A. silly                B. sad                 C. sleepy            D. excited

 

  1. Which of the following is true?

A. An asking sentence tells the reader what to do.

B. An asking sentence makes a statement.

C. An asking sentence asks a question.

D. An asking sentence shows strong feelings.

 

Answer Keys

(1)–D; (2)–A; (3)–B; (4)–C; (5)–C; (6)–D; (7)–B; (8)–A; (9)–C; (10)–D; (11)–D; (12)–A; (13)–B; (14)–C; (15)–C