 # Multiplication-Workbook-1

This workbook contains worksheets on Multiplication for Grade 3 students. There are total 6 worksheets with 130+ questions.
Pattern of questions : Multiple Choice Questions…

Multiplication Worksheet-12

1. Which of the following is equal to 104 × 50 ?

A. (100 × 5) + (4 × 5)                  B. (100 × 5) + (4 × 50)

C. (100 × 50) + (4 × 50)             D. (100 × 50) + (40 × 50)

1. Spiders have 8 legs and beetles have 6 legs. According to the given data, how many legs do 9 beetles have in all?

A. 72                   B. 45                   C. 55                   D. 54

1. What is the multiple of 6 and 5?

A. 25                   B. 35                   C. 30                   D. 32

1. Riya has 5 boxes filled with marbles. If each box contains 31 marbles, how many marbles Riya have altogether?

A. 255                 B. 105                 C. 155                  D. 156

Click here for more math practice tests

1. The "word problem' below is a part of Raju's homework. 'Satvik' bought 50 packets of chocolates. Each packet has 5 chocolates. How many chocolates did he buy in all?

A. 50 ÷ 5            B. 50 – 5            C. 50 × 5            D. 50 + 4

1. Find the missing number in the pattern.

7, 21, 63, ____

A. 126                 B. 127                 C. 198                 D. 189

1. Vishnu has 30 coins in his pocket. If all of his coins are 5 paise, how much money does he have?

A. Rs.1.25          B. Rs.0.75          C. Rs.1.40          D. Rs.1.50

1. Which of the following is the multiplication sentence for given figures?  A. 5 × 1 = 5        B. 5 × 4 = 20     C. 5 × 3 = 15      D. 5 × 2 = 10

1. ? × 34 = 0

A. 1                      B. 0                     C. 2                     D. 3

1. Find the missing number in the pattern.

3, 9, 27, ____, 243

A. 18                   B. 81                    C. 30                   D. 54

Answers

(11)–B; (12)–D; (13)–C; (14)–C; (15)–C; (16)–D; (17)–D; (18)–D; (19)–B; (20)–B 