Prepositions Worksheet-6

Prepositions Worksheet-6

 

  1. They arrived ________Friday.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. They arrived ________1975.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. They arrived ________November.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. They arrive ________ 5 o’clock.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. I'll see you _______ Easter.   

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. We often go walking ______ the weekend

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. I get paid _______ the end of the month.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. That morning _______breakfast, we discussed our future plans.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. She got married _______ seventeen.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. _______ the moment she is busy with her work.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. I’ll see you _______ Dinner.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. People can't go out on the streets _______ night any more, it's so dangerous.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. It's Anu's birthday some time________ the middle of May, I think.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. I felt very restless ________ the night and had to take a sleeping tablet.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. I’ll see you _______ the morning.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. ________ the winter you can only use the road with a four-wheel drive vehicle.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. Do you work _______ the evenings ?

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. _______ the days that followed her operation, she spent a lot of time in bed.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. _______a few minutes we will be arriving at Delhi Airport.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

  1. Temperatures today should reach 25°C ________ the afternoon.

A. on                   B. in                    C. at                    D. from

 

Answer Key:

  1. A

  2. B

  3. B

  4. C

  5. C

  6. C

  7. C

  8. C

  9. C

  10. C

  11. C

  12. C

  13. B

  14. B

  15. B

  16. B

  17. B

  18. B

  19. B

  20. B