Prepositions Worksheet-21

Prepositions Worksheet-21

 

  1. Raju killed the snake............. a stick.

A. from               B. with                C. to                    D. None of these

 

  1. He lives...............Rameshwaram.

A. at                    B. on                   C. in                    D. None of these

 

  1. Rice is selling................five rupees a kilo.

A. at                    B. on                   C. in                    D. None of these

 

  1. His car ran....................a dog.

A. over                B. at                    C. on                   D. in

 

  1. He assured to stand............... me in all circumstances.

A. by                    B. with                C. up                   D. on

 

  1. I will stand.............for my rights.

A. by                    B. with                C. up                   D. up

 

  1. He put ............................a coat of red colour.

A. by                    B. with                C. up                   D. on

 

  1. He is proud........................his riches.

A. by                    B. of                    C. at                    D. on

 

  1. He lives..........................Mumbai.

A. in                    B. at                    C. up                   D. on

 

  1. In general, acids act.......................metals.

A. in                    B. at                    C. up                   D. on

 

  1. Raj was beaten....................by Mohan for no reason

A. with                B. at                     C. up                   D. Nothng is required

 

  1. He sat....................the ground.

A. on                   B. it                      C. at                     D. None of these

 

  1. He fell the tree...........................an axe.

A. from               B. with                C. by                    D. at

 

  1. An epidemic broke....................... in the town last year.

A. in                    B. out                  C. up                   D. at

 

  1. I called....................her from a distant place.

A. in                    B. out                  C. up                   D. on

 

  1. He finished the work........................ four hours.

A. in                    B. for                  C. during           D. at

 

  1. I took him......................a thief.

A. with                B. for                  C. at                     D. in

 

  1. Mahesh is now rid.................all his troubles.

A. of                    B. in                     C. at                     D. None of these

 

  1. He sat.....................me.

A. besides          B. on                    C. in                     D. beside

 

  1. He agreed......................my plan.

A. to                    B. with                C. by                     D. Nothing is required

 

Answer Key:

  1. B

  2. A

  3. A

  4. A

  5. A

  6. C

  7. D

  8. B

  9. A

  10. D

  11. C

  12. A

  13. B

  14. B

  15. B

  16. A

  17. B

  18. A

  19. D

  20. A