Prepositions Worksheet-32

Prepositions Worksheet-32

 

  1. I lost my passport.........the way to India.

A. at                    B. to                     C. on                   D. by

 

  1. He is a genius. He is.........the black lists of many casinos.

A. at                    B. to                     C. on                   D. in

 

  1. We reached late at the cinema so we had to sit.........the back row.

A. on                   B. in                     C. at                     D. to

 

  1. Is there anything interesting.........the paper today?

A. on                   B. in                     C. at                     D. from

 

  1. Have you ever been.........Mexico?

A. in                    B. on                   C. by                             D. to

 

  1. These books are.........Rs 50 each.

A. in                                                 B. on

C. Nothing is required                 D. at

 

  1. Some people are .........prison for crimes they have not committed.

A. in                    B. on                   C. at                     D. by

 

  1. I am really sorry but you are standing.........my way.

A. on                   B. in                     C. at                     D. with

 

  1. There was a very serious accident.........the roundabout.

A. in                    B. at                     C. to                     D. on

 

  1. In many countries, people drive.........the left.

A. in                    B. at                     C. on                   D. by

 

  1. I forgot my umbrella.........the bus.

A. in                    B. into                 C. on                   D. onto

 

  1. I am.........love with her.

A. in                    B. with                C. from               D. on

 

  1. We are offering solutions ......... a price almost anyone can afford.

A. in                    B. at                     C. to                     D. by

 

  1. He behaves just like his father. He really takes.........him.

A. to                    B. from               C. after               D. by

 

  1. That old house is being offered.........sale.

A. in                    B. at                     C. on                   D. for

 

  1. It is very risky to enter.........partnership with a person you do not know very well.

A. on                   B. with                C. into                 D. to

 

Answer Key:

  1. C

  2. C

  3. B

  4. B

  5. D

  6. C

  7. A

  8. B

  9. B

  10. C

  11. C

  12. A

  13. B

  14. C

  15. D

  16. C