Prepositions Worksheet-16

Prepositions Worksheet-16

 

  1. He was sitting …………. his case.  

A. in                    B. onto                C. at                    D. on

 

  1. Snow fell …………. the hills.

A. in                    B. onto                C. at                    D. on

 

  1. His name is ……… the door.      

A. in                    B. onto                C. at                    D. on

 

  1. He went ……. board ship.

A. in                    B. onto                C. at                    D. on

 

  1. People climbed ……… their roofs. 

A. in                    B. onto                C. at                    D. from

 

  1. The cat jumped ………. the mantelpiece.

A. in                    B. onto                C. at                    D. from

 

  1. Is that a spider ………. the ceiling ?

A. in                    B. with                C. at                    D. on

 

  1. She owns a house ………. the Swan River.

A. in                    B. with                C. at                    D. on

 

  1. There's been another big forest fire ………. Badmer.

A. in                    B. with                C. at                    D. on

 

  1. She looked again ………. her bag and, to her relief, there were her keys.

A. in                    B. with                C. at                    D. on

 

  1. They've opened an office ……… 28 linking Road.   

A. in                    B. with                C. at                    D. on

 

  1. The town is ………… the Pacific Highway.

A. in                    B. with                C. at                    D. on

 

  1. I'll meet you ………. the corner of the street.

A. in                    B. with                C. at                    D. on

 

  1. The lamp was ……….. the corner of the room.

A. in                    B. with                C. at                    D. on

 

  1. She works ………Pantaloons.

A. in                    B. with                C. at                    D. on

 

  1. She works ………. a shoe shop.

A. in                    B. with                C. at                    D. on

 

  1. I stopped …………… the shop on the way home.

A. in                    B. with                C. at                    D. on

 

  1. I was ………. the bank when I got a call from my friend.

A. in                    B. with                C. from               D. on

 

  1. I work ……… a farm.

A. in                    B. with                C. from               D. on

 

  1. I read the paper ……… the taxi on the way.

A. in                    B. with                C. from               D. on

 

Answer Key:

  1. D

  2. D

  3. D

  4. D

  5. B

  6. B

  7. D

  8. D

  9. A

  10. A

  11. C

  12. D

  13. D

  14. A

  15. C

  16. A

  17. C

  18. A

  19. A

  20. A