Test-2


 

                    

(1)     3 +? = 5

          A. 1                       B. 2                      C. 3                     D. 4

 

(2)    The addition of 6 + 9 =?

          A. 15                    B. 17                    C. 12                    D. 9

 

(3)    Addition: 8 + 5 + ? = 19

          A. 5                     B. 3                      C. 6                     D. 7

(4)    Karan had Rs.20 in his wallet. His dad gave him Rs.25 more. How much money does he have now?

          A. Rs.45              B. Rs.30             C. Rs.50             D. Rs.35

 

(5)    Solve the sum: ? + 5 = 8

          A. 7                     B. 5                      C. 4                     D. 3

 

(6)    The addition of 5 + 10 =?

          A. 4                     B. 15                   C. 11                    D. 17

 

(7)    Addition: 7 + 1 + 7 = ?

          A. 14                   B. 15                   C. 16                    D. 17

 

(8)    Vikram scored 8 points in first game and 38 points in second game. How many points did he score in two games?

          A. 22                   B. 46                   C. 56                    D. 54

 

(9)    Solve the sum: 6 + 6 =?

          A. 11                  B. 12                     C. 13                   D. 14

 

(10)  The addition of 5 + 2 + 2 = ?

          A. 5                     B. 9                      C. 7                     D. 8

 

(11)   What are the possible missing numbers.   8 + ? + ? = 18

          A. 5 and 6          B. 5 and 4           C. 5 and 5          D. 6 and 3

 

(12)  Ronit is 12 years old. How old will he be 20 years later?

          A. 22 years        B. 32 years        C. 34 years        D. 28 years

 

(13)  Solve the sum: ? + 8 = 11

          A. 4                     B. 5                      C. 7                     D. 3

 

(14)  The addition of 6 + 1 + 1 = ?

          A. 4                     B. 5                      C. 8                     D. 7

 

(15)  Addition: 4 + 6 + 7 = ?

          A. 10                  B. 13                    C. 16                   D. 17

 

(16)  Nita had Rs.25 in her purse. Her mom gave her Rs.5 more. How much rupees does she have now?

          A. Rs.31              B. Rs.50             C. Rs.30             D. Rs.40

 

(17)  Solve the sum: 4 + 3 =?

          A. 5                     B. 6                      C. 7                     D. 8

 

(18)  The addition of 6 + 1 + 2 = ?

          A. 10                   B. 9                     C. 11                   D. 8

 

(19)  I am a mystery number who is seven more than 12. What number am I?

          A. 18                    B. 10                 C. 19                    D. 20

 

(20) Rajesh had Rs.20 in his wallet. His dad gave him Rs.17 more. How much rupees does he have now?

          A. Rs.37              B. Rs.54             C. Rs.65              D. Rs.43

 

Answers

(1)-B; (2)-A; (3)-C; (4)-A; (5)-D; (6)-B; (7)-B; (8)-B; (9)-B; (10)-B; (11)-C; (12)-B; (13)-D; (14)-C; (15)-D; (16)-C; (17)-C; (18)-B; (19)-C; (20)-A