Test-4


(1)     Solve the sum: ? + 4 = 9

          A. 3                     B. 4                      C. 5                     D. 6

 

(2)    The addition of 10 + 1 + 1 = ?

          A. 13                   B. 11                    C. 12                    D. 10

 

(3)    There are 13 peaches and 15 bananas. How many fruits are there?

          A. 19                    B. 38                   C. 28                   D. 11

(4)    Ankur had Rs.25 in his wallet. His dad gave him Rs.7 more. How much rupees does he have now?

          A. 32                   B. 24                   C. 25                    D. 19

 

(5)    How far is Maninagar from Naroda?

How far is Maninagar from Naroda

          A. 29 Km           B. 31 Km            C. 33 Km           D. 27 Km

 

(6)    Select the correct answer.

         Addition

          A. 6                     B. 7                      C. 8                     D. 9

 

(7)    Akhil’s weekend play time:

          Saturday = 4 hours

          Sunday = 7 hours

          Total playtime =?

          A. 9 hours          B. 10 hours        C. 12 hours        D. 11 hours

 

(8)    I am a mystery number. I am nine more than twenty-two. What number am I?

          A. 31           B. 33                             C. 28                   D. 27

 

(9)    How far is the "City C" from the "City A"?

Addition

          A. 10 km             B. 14 km             C. 16 km             D. 18 km

 

(10)  Ambika's travel time:

          New Delhi to Bombay = 7 Hours

          Bombay to Tonk = 9 Hours

          Total travel time = ?

          A. 16 hours        B. 16 hours        C. 14 hours        D. 13 hours

 

(11)   Keshav got two new balloons today. He already had eight balloons. How many balloons he has now?

         balloons

          A. 8                     B. 9                      C. 10                    D. 11

 

(12)  Ankur’s Summer Income:

          June = 9 Rs.

          July = 6 Rs.

         Total Income =?

          A. 15 Rs.             B. 13 Rs.             C. 12 Rs.             D. 11 Rs.

 

(13)  The addition of 2 + 2 + 3 =?

          A. 4                     B. 5                      C. 6                      D. 7

 

(14)  Select the correct answer.

         Addition

          A. 9                     B. 11                    C. 12                    D. 13

(15)  Solve the sum: 7 + 13 + 2 =?

          A. 22                   B. 15                   C. 11                    D. 16

 

(16)  There are 15 motorcycles and 14 scooters parked in a parking lot. How many vehicles are there in the parking lot?

          A. 29                   B. 27                   C. 25                    D. 23

 

(17)  What is the total weight of these two packages?

         Addition

          A. 34 Kg             B. 44 Kg             C. 24 Kg             D. 40 Kg

(18)  Mamta is 18 years old. What will be her age 8 years later?

          A. 45 years        B. 26 years        C. 11 years         D. 23 years

 

(19)  How far is the "City C" from the "City A"?

Addition

          A. 13 km             B. 15 km             C. 16 km             D. 17 km

 

(20) You had seven bags. Your friend gave you nine more bags. How many bags do you have now?

         Addition

          A. 18                    B. 14                     C. 20                   D. 16

 

Answers

(1)-C; (2)-C; (3)-C; (4)-A; (5)-A; (6)-D; (7)-D; (8)-A; (9)-B; (10)-B; (11)-C; (12)-A; (13)-D; (14)-C; (15)-A; (16)-A; (17)-B; (18)-B; (19)-C; (20)-D