Prepositions Worksheet-18

Prepositions Worksheet-18

 

  1. The maze looks like person's face when viewed from ………..

A. over                B. more              C. above             D. top

 

  1. You can write to us at the address shown …………..

A. over                B. more              C. above             D. under

 

  1. I've been waiting for ……..an hour.

A. over                B. more              C. above             D. under

 

  1. ………. 50 people attended the meeting.

A. over                B. more              C. above             D. below

 

  1. They had a chat ……….. a cup of tea.

A. on                   B. from               C. to                    D. over

 

  1. He doesn't take long …………. lunch.

A. on                   B. at                     C. to                    D. over

 

  1. He took ages ………..the job. (He took ages to finish it.)

A. on                   B. at                     C. to                     D. over

 

  1. She put the letter ……. her pillow.

A. from               B. at                     C. under             D. over

 

  1. The ice crackled ………… his feet.

A. above             B. over                C. on                   D. under

 

  1. It's hard to believe that there is a railway line …….. the building.

A. above             B. on                   C. below             D. from

 

  1. Her head was ……..the level of the counter and the shop assistant didn't notice her.

A. over                B. on                   C. from               D. below

 

  1. I was so hot, I stood ………. a cold shower for ten minutes.

A. in                    B. over                C. under             D. on

 

  1. She hid the presents …………. a blanket.

A. above             B. over                C. under             D. in

 

  1. She put the plate on the table ………..him.

A. in front of                                  B. Opposite of

C. At front of                                  D. on

 

  1. She sat with a book ………… her.

A. in front of                                   B. Opposite of  

C. At front of                                  D. on

 

  1. Kalp sat …………. her with his legs crossed.

A. beside            B. besides          C. from               D. among

 

  1. I first met Som when he was working on a beach………… the resort.

A. near               B. by                    C. from               D. in

 

  1. They live in a pretty cottage ………… Udaipur in Rajasthan.

A. near               B. by                    C. from               D. at

 

  1. We camped ………..a lake.

A. beside            B. besides          C. on                   D. in

 

  1. The mother sat …………. her children.

A. beside            B. besides          C. on                   D. between

 

Answer Key:

  1. C

  2. C

  3. A

  4. A

  5. D

  6. D

  7. D

  8. C

  9. D

  10. C

  11. D

  12. C

  13. C

  14. A

  15. A

  16. A

  17. A

  18. A

  19. A

  20. A