Prepositions Worksheet-9

Prepositions Worksheet-9

 

  1. He has worked for us ever _______ he left school.

A. since               B. for                  C. on                    D. during

 

  1. It is two years _______ I last saw Aryan.

A. since              B. for                  C. on                   D. during

 

  1. Most people work _______ nine to five.

A. since              B. for                  C. from               D. during

 

  1. He has been here ______ Monday.

A. since              B. for                  C. on                   D. during

 

  1. He wondered where Anu was. He had not seen her _______ their quarrel.

A. since              B. for                  C. on                   D. during

 

  1. He left school in 1983. I haven't seen him _________.

A. since              B. for                  C. on                   D. during

 

  1. Bake it _______two hours.

A. in                    B. for                  C. on                   D. during

 

  1. He travelled in the desert _______ six months.

A. in                    B. for                  C. on                   D. during

 

  1. I fell asleep ______ the film.

A. in                    B. for                  C. on                   D. during

 

  1. I fall asleep_______ half an hour.

A. in                    B. for                  C. on                   D. during

 

  1. We met lot of interesting people ______ our holiday.

A. in                    B. from               C. on                   D. during

 

  1. I fell asleep ______ I was watching TV.

A. during           B. since              C. while              D. for

 

  1. We met a lot of interesting people _______ we were on holiday.

A. during           B. since              C. while              D. for

 

  1. Deepu suddenly began to feel ill ________ he was doing the exam.

A. during           B. since              C. while              D. for

 

  1. He has worked here _______ a year. (He began working here a year ago and still works here.)

A. during           B. since              C. on                   D. for

 

  1. He has worked here _______ this time last year.

A. during           B. since              C. on                   D. for

 

  1. It rained all Monday but stopped raining ______ the night, (at some point of time)

A. during           B. over                C. on                   D. for

 

  1. He was ill for a week, and _______ that week he ate nothing.

A. during           B. from               C. on                   D. for

 

  1. The population of the city has actually fallen ______ the last decade.

A. during           B. from               C. on                   D. for

 

  1. She didn't take a holiday _______ her four years as head of the company.

A. during           B. over                C. on                   D. for

 

Answer Key:

  1. A

  2. A

  3. C

  4. A

  5. A

  6. A

  7. B

  8. B

  9. D

  10. B

  11. B

  12. C

  13. C

  14. C

  15. D

  16. B

  17. A

  18. A

  19. A

  20. A