English & Logics Worksheet-11

English & Logics Worksheet-11

 

  1. Fill in the blank with suitable option.

Your shoes very _________

A. dirty               B. handsome     C. hot                  D. pretty

 

  1. Fill in the blank with suitable option.

My brother is a teacher. He goes to ____ at 9 ‘o’ clock every day.

A. temple           B. office              C. school            D. bakery

 

  1. Fill in the blank with suitable option.

We are 10 members in our family so a 2BHK house is ____ for us.

A. big                  B. small              C. costly             D. comfortable

 

  1. Fill in the blank with suitable option

Yesterday I enjoyed the movie. It was very _______.

A. interesting    B. boring            C. lengthy           D. stupid

 

  1. Fill in the blank with suitable option

 My father is a lawyer. He goes to _____ every day.

A. school            B. clinic              C. theatre           D. court

 

  1. Jaya cooks very well. Which of the following profession she can choose?

A. chef                B. doctor            C. teacher          D. engineer

 

  1. Fill in the blank with suitable option

Ravi is very handsome. He can think of becoming a/an______

A. musician       B. teacher          C. doctor            D. model

 

  1. Fill in the blank with suitable option

Ravi ________ music. So I gifted him a CD of songs of Kishore Kumar.

A. hates              B. plays              C. Is fond of      D. doesn’t like

 

  1. I am hungry. What should I do ?

A. I should take rest.                   B. I should dance.

C. I should eat something.         D. I should go to doctor.

 

  1. It is very hot today. What should I do ?

A. I should wear dark cloths.

B. I should go out and play.

C. I should drink plenty of water to keep myself cool.

D. I should switch off the fan and take rest.

 

  1. Complete the statement.

You are completely drenched. Go and _________.

 

A. eat something.                         B. sleep

C. drink water                               D. change your clothes

 

  1. Complete the statement

You have hurt your friend. You ________

A. say sorry                                    B. dance with him

C. say thank you                           D. don’t talk to her.

 

  1. Fill in the blank with suitable option.

Paris is my favorite _______

A. dish                B. place              C. song               D. dance

 

  1. I have Rs. 500 with me. Which of the following can I buy.

A. A car                                           B. diamonds    

C. A pair of shoes                         D. A nice house

 

  1. Manu is going to school. Which of the following she should not carry with her ?

A. School bag                                B. Water bottle

C. books                                         D. her toys

 

  1. Fill in the blank with suitable option.

Beijing is ______ of China.

A. friend             B. enemy            C. dish                D. capital

 

Answer Key:

  1. A
  2. C
  3. B
  4. A
  5. D
  6. A
  7. D
  8. C
  9. C
  10. C
  11. D
  12. A
  13. B
  14. C
  15. D
  16. D