Simple Past Tense Worksheet-2

Simple Past Tense Worksheet-2

 

  1. Last years I _____ in Mumbai. Now I _____ in Jaipur.

A. was-am         B. am-am          C. am-was         D. was-was

 

  1. Today the weather ____ nice, but yesterday it _____ very cold.

A. is-is                B. is-was            C. is-will            D. was-will

 

  1. I _____ hungry. Can I have something to eat?

A. am                  B. was                 C. were               D. have

 

  1. I feel fine this morning but I ______ very tired last night.

A. am                  B. was                 C. were               D. have

 

  1. Where ______ you at 11 o’clock last Friday morning?

A. am                  B. was                 C. were               D. have

 

  1. Don’t buy those shoes. They _____ very expensive?

A. are                  B. was                 C. were               D. have

 

  1. I like your new jacket. ______ it expensive?

A. are                  B. was                 C. were               D. Is

 

  1. This time last year I _______ in Delhi.

A. am                  B. was                 C. were               D. Is

 

  1. ‘Where ______ the children?’ ‘I don’t know. They ____ in the garden ten minutes ago.’

A. are-are          B. were-are       C. were-were    D. are-were

 

  1. We _____ happy with the hotel. Our room _____ very small and it _____ very clean.

A. were-were-was                        B. weren’t-was-wasn’t

C. were-was-isn’t                         D. weren’t-were-wasn’t

 

  1. Aamir _______ at work last week because he ______ ill. He ____ better now.

A. wasn’t-was-is                           B. isn’t-was-is

C. was-was-is                                D. wasn’t-was-was

 

  1. Yesterday ______ a public holiday so the shops _____ closed. They ____ open today.

A. was-was-are                             B. was-were-are

C. is-were-are                               D. was-are-are

 

  1. ______ Ravi and Kavi at the party?’ ‘Ravi ______ there but Kavi ______.’

A. were-was-wasn’t                     B. are-was-wasn’t

C. are-is-wasn’t                            D. were-was-was

 

  1.  ‘Where _____ my keys?’ ‘I don’t know. They _______ on the table but they ____ there now.’

A. were-were-aren’t                     B. Are-are-aren’t

C. Are-were-are                            D. Are-were-aren’t

 

  1. You ________ at home last night. Where _______ you?

A. were-were                                 B. weren’t-were

C. wasn’t-was                                D. aren’t-are

 

Answer Key:

  1. A
  2. B
  3. A
  4. B
  5. C
  6. A
  7. B
  8. B
  9. D
  10. B
  11. A
  12. B
  13. A
  14. D
  15. B