Simple Present Tense Worksheet-8

Simple Present Tense Worksheet-8

 

  1. Fill in the blank using verb in present tense.

Pavna is married but she ________ a ring.

A. don’t wear                                 B. don’t wears

C. doesn’t wear                             D. doesn’t wears

 

  1. Fill in the blank using verb in present tense.

She ______ much about politics but she _____ interest in it.

A. knows-doesn’t have                B. know-doesn’t have

C. knows-don’t have                    D. know-don’t have

 

  1. Fill in the blank using verb in present tense.

It’s an expensive hotel. It ________ much to stay there.

A. cost                B. costs               C. has cost         D. costed

 

  1. Fill in the blank using verb in present tense.

Anupam____ near to our house but we ______ him very often.

A. live-don’t see                            B. lives-don’t see

C. lives-doesn’t see                      D. live-doesn’t see

 

  1. Fill in the blank using verb in present tense.

She ________ well but she ________ very often.

A. cooks-don’t cook                      B. cooks-doesn’t cook

C. cooks-don’t cooks                    D. cook-doesn’t cook

 

  1. Fill in the blank using verb in present tense.

I ________ my job. It’s very boring.

A. no like            B. don’t like       C. doesn’t like   D. doesn’t likes

 

  1. Fill in the blank using verb in present tense.

‘Where’s Manisha?’ ‘I’m sorry. I ______.’

A. no know                                     B. don’t knows

C. doesn’t know                            D. don’t know

 

  1. Fill in the blank using verb in present tense.

Amy is a very quiet person. She ______ very much.

A. Doesn’t talks                             B. Don’t talk

C. Doesn’t talk                               D. Don’t talks

 

  1. Fill in the blank using verb in present tense.

Banku ______ tea.

A. don’t drink                                B. doesn’t drinks

C. don’t drinks                              D. doesn’t drink

 

  1. Fill in the blank using verb in present tense.

It’s not true! I ______ it!

A. don’t believe                             B. doesn’t believe

C. didn’t believe                            D. has not believed

 

  1. Fill in the blank using verb in present tense.

That‘s a very beautiful picture. She ______ it very much.

A. like                 B. likes               C. liked               D. does like

 

  1. Fill in the blank using verb in present tense.

We are vegetarian. We ______ meat.

A. didn’t eat      B. don’t eats      C. don’t eat        D. doesn’t eat

 

Answer Key:

  1. C
  2. A
  3. B
  4. B
  5. B
  6. B
  7. D
  8. C
  9. D
  10. A
  11. B
  12. C