Tense mixed review Worksheet-46

Tense mixed review Worksheet-46

 

  1. I ____on Monday.

A. cook                                            B. cooks

C. Doesn’t cook                             D. Am cook

 

  1. You____on Tuesday.

A. cook                                            B. cooks

C. Doesn’t cook                             D. are cook

 

  1. We ____ on Wednesday.

A. cook                                            B. cooks

C. Doesn’t cook                             D. are cook

 

  1. They ____on Thursday.

A. cook                                            B. cooks

C. Doesn’t cook                             D. are cook

 

  1. He ____on Friday.

A. cook                                            B. cooks

C. Don’t cook                                 D. is cook

 

  1. She ____on Saturday.

A. cook                                            B. cooks

C. Don’t cook                                 D. is cook

 

  1. It ____ on Sunday.

A. cook                                            B. cooks

C. Don’t cook                                 D. is cook

 

  1. I ____ the car on Monday.

A. wash                                           B. Doesn’t wash

C. washes                                        D. Am wash

 

  1. You____ the car on Tuesday.

A. wash                                           B. Doesn’t wash

C. washes                                        D. Don’t washes

 

  1. We ____the car on Wednesday.

A. wash                                           B. Don’t washes

C. washes                                        D. Are wash

 

  1. They ____ the car on Thursday.

A. wash                                           B. Doesn’t wash

C. washes                                        D. are wash

 

  1. He ____ the car on Friday.

A. wash                                           B. Don’t wash

C. washes                                        D. is wash

 

  1. She ____ the car on Saturday.

A. wash                                           B. Doesn’t washes

C. washes                                        D. is wash

 

  1. I ____ English on Monday.

A. study                                           B. Doesn’t study

C. Am study                                   D. studies

 

  1. You ____ English on Tuesday.

A. Don’t study                               B. Doesn’t study

C. studies                                        D. Are study

 

  1. We ____English on Wednesday.

A. Don’t study                               B. Doesn’t study

C. studies                                        D. Are study

 

  1. They ____ English on Thursday.

A. Don’t study                               B. Doesn’t study

C. studies                                        D. Are study

 

  1. He ____English on Friday.

A. Don’t study                               B. Doesn’t study

C. study                                           D. Doesn’t studies

 

  1. She ____ English on Saturday.

A. Don’t study                               B. Doesn’t studies

C. studys                                         D. studies

 

  1. He ____on Tuesday.

A. Doesn’t cook                             B. Doesn’t cooks

C. Don’t cook                                 D. Don’t cooks

 

Answer Key:

(1)-A; (2)-A; (3)-A; (4)-A; (5)-A; (6)-B; (7)-A; (8)-A; (9)-A; (10)-A; (11)-A; (12)-C; (13)-C; (14)-A; (15)-A; (16)-A; (17)-A; (18)-B; (19)-D; (20)-A