Tense mixed review Worksheet-49

Tense mixed review Worksheet-49

 

  1. He ____ chocolate.

A. Do like           B. Don’t like      C. Doesn’t like  D. Doesn’t likes

 

  1. You ____ movies.

A. Do watch                                   B. Don’t watch

C. Doesn’t watch                           D. Doesn’t watches

 

  1. She ____ movies.

A. Do watch                                   B. Don’t watch

C. Doesn’t watch                           D. Doesn’t watches

 

  1. The babies ____every night.

A. crys                B. cryies             C. cries               D. cry

 

  1. The baby ____every night.

A. crys                B. cryies             C. cries               D. cry

 

  1. I ____ to London every year.

A. fly                   B. flys                 C. flies                D. Don’t flies

 

  1. My father ____ to London every year.

A. Doesn’t fly                                 B. flys

C. Doesn’t flies                              D. Don’t flies

 

  1. I (be)____sixteen years old.

A. am                  B. is                     C. are                  D. none

 

  1. Tanu ____at 107 Pine Lane.

A. lives                B. live                 C. living              D. leaved

 

  1. Juli ____dinner for her family.

A. cook                                            B. Doesn’t cooks

C. Don’t cook                                 D. cooks

 

  1. They ____lunch at 12:00.

A. eat                  B. eats                C. Don’t eats     D. Doesn’t eat

 

  1. Nina ____medicine when she is sick.

A. takes                                           B. Doesn’t takes

C. Don’t take                                  D. Don’t takes

 

  1. I ____chocolate.

A. Don’t like      B. Doesn’t like  C. Am liking      D. Not like

 

  1. He ____a nice car.

A. drive                                           B. Doesn’t drives

C. Don’t drive                                D. Doesn’t drive

 

  1. We ____to see a movie tonight.

A. want                                            B. wants

C. Doesn’t want                             D. Don’t wants

 

  1. Mr. Anand ____chemistry at Hill High School

A. teach                                           B. Doesn’t teach

C. Don’t teach                                D. Don’t teaches

 

  1. I ____to go home now.

A. want               B. wants             C. wanting         D. Don’t wants

 

  1. Bill and Beena ____to the mountains every year.

A. drive                                           B. drives

C. Don’t drives                              D. Doesn’t drive

 

  1. We ____pasta once a week.

A. eat                  B. eats                C. Don’t eats     D. Doesn’t eat

 

Answer Key:

(61)-C; (62)-B; (63)-C; (64)-D; (65)-C; (66)-A; (67)-A; (68)-A; (69)-A; (70)-D; (71)-A; (72)-A; (73)-A; (74)-D; (75)-A; (76)-B; (77)-A; (78)-B; (79)-A