Prepositions Worksheet-12

Prepositions Worksheet-12

 

  1. I had a lot of work to do yesterday evening. I was tired ……….. the time I finished.

A. Till                  B. By                   C. From             D. When

 

  1. We went to the cinema last night. ………. the time we got to the cinema, the film had already started.

A. Till                  B. By                   C. From             D. When

 

  1. Karan finally arrived at the party at midnight, but………. then, most of the guest had left.

A. Till                  B. By                   C. To                   D. From

 

  1. There is no one …………… the room.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. What have you got ……………. your hand ?

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. When we were in Italy, we spent a few days ………………. Venice.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. I have a friend who lives in a small village …………….. the mountains.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. Do you know that man standing ……………….. the door ?

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. Turn left ……………. the traffic lights.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. We have to get off the bus …………the next stop.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. When you leave the hotel, please leave the keys ……………. reception.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. I sat ………….. the floor.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. There’s a dirty mark …………… the wall.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. Have you seen the notice …………… the notice board ?

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. You’ll find details of TV programmes ………… page ten of the news paper.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. The hotel is …………. a small island.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. There were a lot of people ………. the shop.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. Go along this road, then turn left ……….. the shop.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. I’ll meet you …………the hotel lobby.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. I’ll meet you ……….. the entrance to the hotel.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

Answer Key:

  1. B

  2. B

  3. B

  4. B

  5. B

  6. B

  7. B

  8. C

  9. C

  10. C

  11. C

  12. A

  13. A

  14. A

  15. A

  16. A

  17. B

  18. C

  19. B

  20. C