Prepositions Worksheet-27

Prepositions Worksheet-27

 

  1. They hadn't had anything to eat......................they were travelling.

A. while              B. during           C. for                  D. since

 

  1. Manisha was very angry with me. She didn't speak to me ...........a week.

A. while              B. during           C. for                  D. since

 

  1. We usually go out at weekend, but we don't often go out ...........the week.

A. while              B. during           C. for                   D. since

 

  1. Kamlesh started a new job a few weeks ago. Before that he was out of work...........six months.

A. while              B. during           C. for                  D. since

 

  1. I need a change. I think I'll go away...........a few days.

A. while              B. during           C. for                  D. since

 

  1. The Chairman delivered a long speech. He spoke...........three hours.

A. while              B. during           C. for                  D. since

 

  1. We were hungry when we came. We hadn't had anything to eat...........the journey.

A. while              B. during           C. for                  D. since

 

  1. We were hungry when we came. We hadn't had anything to eat...........eight hours.

A. while              B. during           C. For                 D. since

 

  1. We met a lot of people...................we were on holiday.

A. while              B. during           C. for                  D. since

 

  1. We met a lot of people....................our holiday.

A. while              B. during           C. for                  D. since

 

  1. I met Manisha......................I was shopping.

A. while              B. during           C. for                  D. since

 

  1. ...................... we were in Agra, we stayed at a very comfortable hotel.

A. while              B. during           C. for                  D. since

 

  1. ....................... our stay in Agra, we visited a lot of museums and galleries.

A. while              B. during           C. for                  D. since

 

  1. The phone rang thrice ...................... they were having dinner.

A. while              B. during           C. for                  D. since

 

  1. The phone range many tires......................the night.

A. while              B. during           C. for                  D. since

 

  1. I had been away for many years.......................that period, many things had changed.

A. while              B. during           C. for                  D. since

 

  1. I'm moving into my new house next month. I'm staying with a friend...................then.

A. until               B. by                   C. from               D. None of these

 

  1. Sorry, but I must go. I have to be at home latest ....................9 o'clock.

A. until               B. by                   C. from               D. None of these

 

  1. I've been offered a lucrative job by my friend. I haven't decided yet whether to accept it or not. I have to decide ......................next Monday.

A. until               B. by                   C. from               D. None of these

 

  1. I think I'll wait...................... Sunday before making a final decision.

A. until               B. by                   C. from               D. None of these

 

Answer Key:

  1. A

  2. C

  3. B

  4. C

  5. C

  6. C

  7. B

  8. C

  9. A

  10. B

  11. A

  12. A

  13. B

  14. A

  15. B

  16. B

  17. A

  18. B

  19. B

  20. A