Prepositions Worksheet-13

Prepositions Worksheet-13

 

  1. There is some water………. the bottle.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. There is a label ………… the bottle.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. There is somebody ……… the door.

A. on                   B. in                    C. at                    D. by

 

  1. There is a notice ……….. the door. It says ‘Do not disturb’.

A. on                   B. at                    C. in                    D. by

 

  1. We walked here ………Udaipur.

A. by                   B. to                    C. from               D. till

 

  1. I drove from Mumbai ………… Pune.

A. to                    B. by                   C. at                    D. in

 

  1. I travelled ………. India by jeep.

A. by                   B. from               C. for                  D. to

 

  1. The horse jumped ……….. the fence.

A. over                B. above             C. under             D. below

 

  1. The ship dialed …………… the bridge.

A. over                B. above             C. under             D. below

 

  1. We walked through the forest.

A. across            B. through         C. threw             D. from

 

  1. We looked ……….. the window.

A. across            B. through         C. threw             D. from

 

  1. The child ran ………… the road.

A. across            B. by                   C. through         D. between

 

  1. She drove …………… the street.

A. along              B. about             C. between        D. by

 

  1. They walked ……….. the school.

A. past                B. to                    C. at                    D. by

 

  1. The dog chased the car …………. the tree.

A. at                    B. on                   C. in                    D. round

 

  1. Anu drove ………the two police cars.

A. among                                        B. between

C. On the side of                           D. None of these

 

  1. He ran ………. the stairs.

A. up                                                B. at

C. from                                           D. Nothing is required

 

  1. They climbed …………. the cliff.

A. down              B. on                   C. in                    D. at

 

  1. They walked ……….. the sea.

A. towards         B. in                    C. from               D. on

 

  1. He walked away …………the town.

A. towards         B. in                    C. from               D. on

 

Answer Key:

  1. B

  2. A

  3. C

  4. A

  5. C

  6. A

  7. D

  8. A

  9. C

  10. B

  11. B

  12. A

  13. A

  14. A

  15. D

  16. B

  17. A

  18. A

  19. A

  20. C