Perfect present tenses Worksheet-1

Perfect present tenses Worksheet-1

 

Fill in the blank with correct form of the verb.

  1. I ______ my passport.

A. lost                 B. have lost        C. am losing      D. was lost

 

  1. ‘Where’s Amisha?’ ‘She ______ to bed.’

A. went               B. was going     C. has gone        D. is gone

 

  1. We _____a new car recently.

A. are buying    B. buy                 C. bought           D. have bought

 

  1. Its Anuja’s Birthday tomorrow and I _____her a present.

A. didn’t buy                                  B. was not buying

C. don’t buy                                   D. haven’t bought

 

  1. ‘Avi is on holiday.’ ‘Oh where _____?’

A. is he going    B. did he go       C. has he gone  D. does he go

 

  1. Can I take this newspaper? _____with it?

A. Have you finished                    B. Are you finished

C. Did you finish                           D. Are you finishing

 

  1. ‘Can I have this book?’ ‘Yes, I ______ with it.’

A. am finished                               B. finished

C. am finishing                             D. have finished

 

  1. I _____ some new shoes. Do you want to see them?

A. am buying                                 B. bought

C. have bought                              D. was buying

 

  1. ‘Where is your mother?’ ‘She ______ out.’

A. is going          B. was going     C. went               D. has gone

 

  1. I’m looking for Nirali. _____her?

A. Are you seeing                          B. Did you see

C. Have you seen                          D. None of these

 

  1. Look! Somebody ______ that window.

A. broke                                          B. was breaking

C. has broken                                D. has broke

 

  1. ‘Does Amita know that you’re going to market?’ ‘Yes I ______ her.’

A. am telling     B. have told       C. told                 D. was telling

 

  1. I can’t find my umbrella. Somebody _____it.

A. has stolen     B. is stealing     C. stole               D. has stole

 

  1. I’m Looking for Alisha. Where _____?

A. have she gone                           B. is she going

C. has she gone                             D. did she go

 

  1. I know that woman but I ______ her name.

A. am forgetting                           B. have forgotten

C. forgot                                         D. was forgotten

 

  1. Amita is having a party tonight. She ______ a lot of people.

A. called             B. has called     C. was calling   D. called up

 

  1. I am hungry. I _____ anything since morning.

A. have not eaten                          B. am not eating

C. was not eating                          D. didn’t eat

 

Answer Key:

  1. B

  2. C

  3. D

  4. D

  5. C

  6. A

  7. D

  8. C

  9. D

  10. C

  11. C

  12. B

  13. A

  14. C

  15. B

  16. B

  17. A